Nou&

Je weet niet wie we zijn? NOU&! Dat verandert nu…

 

Als vier ondernemende, eigenwijze &  een tikkeltje gestoorde boys gaan samenwerken, dan kan dat alleen maar een groot succes worden! Toch?

 

Deze samenwerking vormt de basis van NOU&. Met een frisse en out of the box mindset, drukken deze mannen hun stempel op alles wat ze doen. Evenementen organiseren? Marketing opzetten en uitvoeren? Een podium op een event hosten? Een custom concept bedenken? Voor NOU& is níks te gek!!

 

Met achtergronden in verschillende segmenten van de evenementenwereld, een perfecte combinatie, was het idee voor het organiseren en hosten van eigen evenementen al gauw geboren.

 

Met ervaring voor, achter, onder & boven de DJ booth, op zowel binnen- als buitenlandse events, weten deze guys waar een evenement aan moet voldoen om de ultieme experience neer te zetten.

 

‘Good Vibes zet je niet alleen neer met goede muziek of een dikke line up! Een goede balans in sfeer, decor, uitstraling, en de juiste opbouw van muziek prikkelen alle zintuigen. Alleen zó kan het een complete en onvergetelijke ervaring worden!’

 

Not your average party? NOU&!